Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Product Genius

Vacature Product Genius

OVER HET WERK.

In een ontspannen sfeer en met jou als vraagbaak, ontdekken onze klanten alles over hun nieuwe auto. Technologische ontwikkelingen en innovatie geven bij onze premium merken steeds weer nieuwe mogelijkheden en vanuit jouw rol als Product Genius neem je onze klanten daarin mee.

Als Product Genius leer je eerst alle ins & outs van de BMW’s en MINI’s. Het is in de begintijd belangrijk om zoveel mogelijk te weten te komen over technische features, gadgets, configuraties, systemen en natuurlijk onze klanten.

Omdat jij daarna álles weet, is er niemand die de auto na de verkoop beter kan afleveren dan jij. De aflevering is een bijzonder moment voor de klant en het is aan jou om dit moment tot een echt evenement te maken. Vanuit deze rol kun je doorgroeien naar een verkoop of service gerelateerde functie binnen Van Poelgeest; de keuze is aan jou.

Profiel Product Genius

OVER JOU.

  • Je bent gedreven, enthousiast en hebt een gezond portie energie;
  • Je daagt jezelf uit, duikt graag in nieuwe vraagstukken en leert snel;
  • Je hebt een MBO- of HBO-opleiding afgerond, het liefst in een commerciële richting;
  • Vier dagen per week, waarbij vrijdag en zaterdag in ieder geval vaste dagen zijn. De overige twee dagen worden in overleg bepaald.

Contact

Heb je vragen over deze vacature of wil je direct en extra eenvoudig solliciteren? Dan help ik je graag! – Marcel Stroetenga, Vestigingsdirecteur

Stuur een mail naar sollicitatie@van-poelgeest.nl

Locatie

Heemstede

Opdrachtgever

Van Poelgeest

Meer vacatures van deze organisatie
Product Genius
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Poelgeest
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close