Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Projectmanager bij ABS Autoherstel in Bodegraven

Vacature Projectmanager bij ABS Autoherstel in Bodegraven

Als projectmanager bij ABS Autoherstel in Bodegraven ben je in staat projecten uit te voeren van A tot Z met betrekking tot producten en diensten in het schadeherstel en mobiliteitsdomein. Jij bedenkt en ontwikkelt oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen van onze leden en klanten. Voor jouw inzet krijg jij een salaris tussen € 4.000,- en € 5.000,-, ontwikkelmogelijkheden en 25 vakantiedagen.


Dit ga je doen

Als projectmanager bij ABS Autoherstel in Bodegraven ben je verantwoordelijk voor het goed begeleiden en aansturen van projecten binnen het schade- en mobiliteitsdomein. Je adviseert klanten en ondernemers, stelt teams samen, maakt planningen, houdt het overzicht en lost problemen op naar de wensen van onze leden en klanten. Je werkt zowel zelfstandig als samen met collega’s uit de business, marketing en IT.

  • Je genereert innovatieve ideeën die impact hebben op het schadeherstel en/of mobiliteitsdomein zoals bv de VR bril
  • Je ontwikkelt producten en diensten die verband houden met het effectief verbeteren van het schadeproces (bv digitaal schademeldplatform)
  • Je creëert duurzame oplossingen die toepasbaar zijn op het autoschadeherstelbedrijf ter verduurzaming schadeherstelproces
  • Je zet tools slimmer in om medewerkers effectiever in te zetten en hun werkplezier te vergroten 
  • Je neemt de leiding en legt relaties met klanten, partners en overige stakeholders


Wat we jou bieden

Als projectmanager bij ABS Autoherstel in Bodegraven krijg je de mogelijkheid om kansen om te zetten naar projecten en deze vervolgens, na toetsing, ook te implementeren. Jij combineert jouw conceptueel vermogen met creativiteit en een scherp oog voor nieuwe kansen. Voor jouw inzet bieden wij:

  • Uitstekend salaris tussen de € 4.000,- en € 5.000,- (op basis van 40 uur)
  • Goede pensioenregeling
  • Vrijheid om de functie eigen te maken en verder te ontwikkelen
  • Recht op 25 vakantiedagen (bijkopen vrije dagen mogelijk)
  • Werken in een leuk en hardwerkend team
  • Ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie
  • Thuiswerken is mogelijk


Over ABS Autoherstel

ABS Autoherstel is een gerenommeerd autoschadebedrijf in Nederland met ruim 80 vestigingen en ruim 1250 medewerkers. Wij houden van ons vak, onze klanten en vooral onze medewerkers. Een goede werksfeer zit in ons DNA. Als bedrijf zetten we in op de meest slimme manier van werken, zodat we onderscheidend zijn in een markt die continu verandert. Met plezier investeren we in de ontwikkeling van onze mensen en werken met de nieuwste technieken. Hierdoor loopt ABS Autoherstel altijd een stap voor in de branche.

Profiel Projectmanager bij ABS Autoherstel in Bodegraven

Wat we van jou verwachten

Als projectmanager bij ABS Autoherstel in Bodegraven heb je een goed begrip van de spanning tussen dagelijkse druk en toekomstgerichte vernieuwing. Het is handig als je bekend bent met technische productie en autoschadeherstel, maar de ervaring met het creëren en realiseren van vernieuwende oplossingen is belangrijker. Verder vragen we het volgende van jou:

  • Fulltime beschikbaar (parttime werken is bespreekbaar vanaf 32 uur)
  • Afgeronde HBO opleiding
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe gegevens begrijpelijk te presenteren
  • Echte doorzetter die gelijktijdig verschillende projecten uitvoert
  • Ervaring in de autoherstelbranche


Pak het moment

Zie jij jezelf als dé nieuwe projectmanager van ABS Autoherstel? Solliciteer (cv en motivatiebrief) via onderstaande sollicitatieknop.

Vervolg? Binnen 3 dagen neem ik, Pieter Duijndam, contact met je op. Dan bespreken wij jouw cv en motivatie. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen: 06 20 01 39 25 of pieter.duijndam@absautoherstel.nl.

Locatie

Bodegraven

Opdrachtgever

ABS Autoherstel

Projectmanager bij ABS Autoherstel in Bodegraven
Bedrijf van der Velden B.V.
ABS Autoherstel
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close