Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

E-mail Marketeer Automotive

Vacature E-mail Marketeer Automotive

Emil Frey is een van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt 25 automerken in ons land. Wij zoeken een E-mail Marketeer die ons helpt Emil Frey en onze merkdealers in de kijker te rijden.

Dit ga je doen
Vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal adviseren en ondersteunen jij en je marketingcollega’s onze dealerbedrijven (denk aan Nefkens, Ekris, Pouw en XPENG). Jij stort je vooral op onze emailmarketing automation. Met jouw kritische en strategische blik scherp je de mails en serviceberichten voor onze klanten aan. Ook zet je digitale campagnes op en coördineert ze. Natuurlijk met hulp van je collega’s bij Emil Frey en de merkdealers. Je analyseert data en zet al die cijfers om in duidelijke rapporten en marketing flows. Alles om klanten in beweging te brengen, te behouden en terug te winnen.

Dit ben jij
  • Een gezellige collega die gelooft in de kracht van samenwerken;
  • Een autogek die een schat aan ervaring heeft of juist net van school komt;
  • Een marketeer die gas kan geven op het gebied van marketing automation en e-mailmarketing;
  • Handig met Google-diensten en data-analyse;
  • Communicatief sterk. Ook spreek en schrijf je foutloos Nederlands.

Werken bij Emil Frey Nederland NV
Bij Emil Frey Nederland geloven we in de kracht van onze mensen en de innovatie van onze technologieën. We zijn trots op onze rijke geschiedenis in de automotive sector en onze voortdurende inzet voor kwaliteit. Hier kun je groeien, innoveren en echt impact maken.

Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland maar liefst 25 automerken. Naast sterke dealerbedrijven hebben wij een eigen leasemaatschappij, meerdere schadeherstelbedrijven, een in- en export bedrijf en een groothandel in automotive supplies. Werken bij één van de grootste dealerholdings van Nederland betekent aandacht voor de kleinste details. Emil Frey Nederland wil voorop rijden in de Nederlandse automobielbranche. Daarbij gaan we altijd voor tevreden klanten én tevreden medewerkers. Want klanten worden pas écht goed geholpen door collega’s die goed in hun vel én op de juiste plek zitten.

Wat breng je mee
  • Een track record in marketing, het liefst binnen de automotive. Of een kersvers marketingdiploma en de drive om snel nóg beter te worden in marketing automation en e-mailmarketing;
  • Ervaring met digitale marketingtools, met een focus op marketing automation-platforms en e-mailmarketing;
  • Voorliefde voor data-analyses en rapportages.

Dit krijg je
Heb je even? We beginnen met een mooi salaris. Je werkuren zijn flexibel, wel zo fijn. Werk en privé moeten natuurlijk in balans blijven. Maar je bent graag op kantoor in Veenendaal, want daar zitten jouw collega’s. Dat zijn net zulke gepassioneerde professionals als jij. Je krijgt alle vrijheid om jouw nieuwe ideeën te delen én uit te voeren. Wil je meer leren, een opleiding of cursus volgen? Ook dat kan, via onze Emil Frey Academy.

Locatie

Veenendaal

Opdrachtgever

Emil Frey Nederland N.V.

E-mail Marketeer Automotive
Bedrijf van der Velden B.V.
Emil Frey Nederland N.V.
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close