Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Chef Werkplaats

Vacature Chef Werkplaats

Wat ga je doen?

In de functie van Chef Werkplaats ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en (kwaliteits)controle van alle werkzaamheden in de werkplaats. Je stuurt vijf monteurs aan en je bent een belangrijke schakel tussen de werkplaats en de werkplaatsreceptie. Je bent in de werkplaats het aanspreekpunt voor de monteurs. Je combineert jouw leidinggevende capaciteiten met jouw technische kennis. Je stuurt jouw team zo aan dat de werkplaats optimale resultaten behaalt, de klant tevreden wegrijdt en natuurlijk zorg je ervoor dat je de goede werksfeer behoudt.

Profiel Chef Werkplaats

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde opleiding niveau 4 technisch specialist met APK.
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke leidinggevende rol in een werkplaats.
  • Ervaring met een van onze merken is een pre.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om goed te organiseren en coördineren.
  • Klantgericht, resultaatgericht en goed kunnen omgaan met stressvolle situaties.
  • Een teamspeler die het team kan motiveren en aansturen.

Aanbod

Wat bieden wij?

  • De kans om te werken met onze topmerken.
  • Een leidinggevende functie van 32 - 40 uur per week.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, inclusief pensioenregeling conform CAO Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf.
  • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Ruime mogelijkheden voor trainingen en opleidingen via de Wassink Academy en onze partners.
  • Een passend salaris op basis van jouw kennis en ervaring.
  • Een moderne werkplek met gezellige en deskundige collega’s.

Bedrijfsprofiel

Over Wassink Autogroep

Wassink Autogroep is een toonaangevende merkdealer met 19 vestigingen in Gelderland, Brabant, Limburg en Overijssel. Met ruim 450 medewerkers zijn wij volop in ontwikkeling en vertegenwoordigen wij topmerken zoals Peugeot, Opel, Citroën, DS, Kia, Ford, Fiat, Abarth, Hyundai en Jeep. Onze vestiging in Zutphen is dealer van Peugeot, Citroën, Kia en Ford. Bij Wassink Autogroep staat werkplezier centraal! We moedigen eigen initiatief aan en geloven dat tevreden medewerkers bijdragen aan hoge klanttevredenheid. Via de Wassink Academy en onze partners kun je jezelf continu ontwikkelen, met zowel technische als soft skills trainingen. Daarnaast bieden onze meerdere vestigingen volop doorgroeimogelijkheden voor de toekomst.

Onze bedrijfscultuur

Bij Wassink Autogroep staan samenwerking en persoonlijke groei centraal. We organiseren teambuilding-uitjes en lunchen samen om de teamspirit te versterken. Innovatie en eigen initiatief worden sterk aangemoedigd; zo kunnen medewerkers suggesties doen voor verbeteringen, waarbij wij streven dat medewerkers zich gehoord voelen. Onze manager schade afdeling, Hans, vertelt: "Het unieke aan ons team is de samenwerking tussen de verschillende specialisten en hoe we elkaar overal mee helpen."

Contact

Meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Gerbrant Donderwinkel, Servicemanager, via 088 – 92 77 790. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze HR-afdeling, Stefano van Dam, via 088 – 92 77 733. Wij staan je graag te woord!

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? “Instappen maar!” Neem contact op met de genoemde collega’s, vul onderstaande velden in of stuur jouw CV en motivatiebrief naar vacatures@wassinkautogroep.nl.

Locatie

Zutphen

Opdrachtgever

Wassink Autogroep

Chef Werkplaats
Bedrijf van der Velden B.V.
Wassink Autogroep
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close