Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Leaseadviseur Binnendienst Venlo

Vacature Leaseadviseur Binnendienst Venlo

Ben jij onze nieuwe Leaseadviseur Binnendienst? Herken jij je in resultaatgericht werken en heb je dienstverlening en gastvrijheid hoog in het vaandel staan? Dan zijn we bij Wealerlease op zoek naar jou!

Wealerlease biedt je de uitdaging als Leaseadviseur binnen een snel groeiende organisatie. Naast onze focus op de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagen, bieden wij ook universele leaseoplossingen aan, waardoor je met een breed scala aan automerken zult werken. Bij Wealer tref je modern uitgeruste showrooms en collega's die met passie hun vak in de automotive uitoefenen.

Jouw nieuwe baan:
Als Leaseadviseur Binnendienst ben je de enthousiaste teamplayer die het team Lease gaat ondersteunen en daarbij zelfstandig opereert.

Je werkt in deze functie nauw samen met de accountmanagers. Je benadert actief relaties en prospect om zodoende leads aan te leveren. Je hebt aantoonbare werkervaring en kwaliteiten, het liefst in soortgelijke functie.

Mentaliteit, positiviteit en enthousiasme zijn minstens zo belangrijk. Je beschikt over sterk ontwikkelde sociale en commerciële vaardigheden, die zich uiten in een klant- en servicegerichte instelling. Je bent stressbestendig en daardoor in staat om op professionele wijze om te gaan met uitdagende situaties.

Profiel Leaseadviseur Binnendienst Venlo

Dit ben jij:

  • Je handelt proactief en herkent signalen waar je direct op anticipeert;
  • Je bent van nature klantgericht en straalt dit in al je werkzaamheden uit;
  • Je hebt een sterke drive om te presteren en ziet het als een uitdaging om de verwachtingen van klanten te overtreffen;
  • Je hebt een flexibele mindset en staat open voor veranderingen;
  • Je hebt een bovengemiddelde interesse in auto's en voelt je thuis bij onze huismerken;
  • Je hebt kennis van financiële dienstverlening; VNA-certificering is een pluspunt;
  • Je hebt een afgeronde, salesgerichte opleiding, bijvoorbeeld in sales & accountmanagement of commerciële economie, of je hebt aantoonbare werkervaring binnen de hospitalitybranche;
  • Je hebt affiniteit met mobiliteit;
  • Je hebt ervaring met MS Office en CRM-systemen.

Aanbod

Wat breng je mee:

  • Je bent een enthousiaste teamplayer die zelfstandig kan opereren en nauw samenwerkt met collega's van lease en accountmanagement;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie, waarbij een klant- en servicegerichte instelling centraal staat;
  • Je beschikt over sterke sociale en commerciële vaardigheden die je inzet om op professionele wijze met uitdagende situaties om te gaan;
  • Je bent stressbestendig en kunt kwaliteit en klanttevredenheid hooghouden, ook onder druk;
  • Je bent in staat kwalitatieve offertes op te stellen en deze actief op te volgen;
  • Je doorziet processen snel en brengt waar nodig verbeteringen aan;
  • Je hebt een winnaarsmentaliteit en kunt anderen hierin enthousiasmeren.

Bedrijfsprofiel

De Wealer familie:
Wealer is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen dealer voor heel Limburg met vestigingen in Heerlen, Sittard, Maastricht, Roermond, Panningen, Venlo en Venray. Wij zijn een dynamische organisatie van ca. 350 medewerkers met enthousiaste, ambitieuze en authentieke collega’s. Wij zijn gepassioneerd met ons vak bezig en zetten samen graag een stap extra voor onze klant.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar het werk komen en passie hebben voor hun vak. Wealer biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden en voordelen. We streven naar een goede balans tussen werk en privéleven en we investeren in de groei en het welzijn van onze medewerkers. Er wordt veel aandacht gegeven aan de professionele ontwikkeling door o.a. PON academy. Maar ook persoonlijke groei vinden we belangrijk. Medewerkers kunnen gratis gebruikmaken van onze online GoodHabitz tool.

De factor ‘fun’ speelt ook een belangrijke rol! Zo organiseren we ieder jaar feestelijke personeelsbijeenkomsten met alle Wealer collega’s.

Contact

Heb je interesse in deze functie? Upload dan je cv en motivatie hieronder of stuur een e-mail naar vacature@wealer.nl t.a.v. Nicky Villain (HR adviseur).


Website: www.wealer.nl

Locatie

Venlo

Opdrachtgever

Wealer

Leaseadviseur Binnendienst Venlo
Bedrijf van der Velden B.V.
Wealer
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close