Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Aflevertechnicus

Vacature Aflevertechnicus

Ben jij een (mede)-autoliefhebber die graag auto's in topconditie brengt? Dan zoeken wij jou! Bij Louwman Mercedes-Benz in Gorinchem willen we je verwelkomen in ons sterrenteam. Met passie en ervaring staan we klaar om jou op te nemen in onze familie.

Wat ga je doen?
Als Aflevermonteur bij Louwman Mercedes-Benz zorg jij ervoor dat elke auto en lichte bedrijfswagen in perfecte staat bij de klant aankomt. Je bent dagelijks bezig met het grondig schoonmaken en poetsen van voertuigen, zodat ze er piekfijn uitzien. Daarnaast leer je hoe je accessoires zoals navigatiesystemen en achteruitrijcamera's kunt inbouwen, altijd met de steun van ervaren collega's. Ook voer je basisinspecties uit en help je bij kleine onderhoudstaken zoals het vervangen van ruitenwissers of lampen. Als je graag met auto's bezig bent, vind je het vast ook leuk om klanten te verwelkomen, hen te helpen bij het klaarzetten van huurauto’s en ervoor te zorgen dat de werkplaats altijd netjes en georganiseerd is.

Wie ben jij?
Je voelt je helemaal thuis in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Met je positieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel sta je klaar voor je collega's, en samenwerken gaat je gemakkelijk af. Technisch bezig zijn met auto's, vooral aan Mercedes-Benz, is helemaal jouw ding.

Wat we van je verwachten:

  • Je hebt een passie voor sleutelen en wilt jezelf steeds verder ontwikkelen door trainingen en het leren van collega’s.
  • Werken in een moderne garage waar alles op rolletjes loopt, spreekt jou aan.
  • Je hebt je rijbewijs B al op zak en misschien zelfs ‘auto’ op je linker- en ‘gek’ op je rechterarm laten tatoeëren.

Locatie

Gorinchem

Opdrachtgever

Louwman Group

Aflevertechnicus
Bedrijf van der Velden B.V.
Louwman Group
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close