Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Velgen Expert - Cartuning (Commercieel Medewerker)

Vacature Velgen Expert - Cartuning (Commercieel Medewerker)

Let's rev up the engine!

Gaat je hart sneller kloppen van een getunede BMW M3, een mooie set Concaver velgen of het gebrul van een performance uitlaat? Kom dan ons team versterken en deel je enthousiasme met onze klanten!

In onze bruisende wereld van snelheid en stijl, is er geen dag hetzelfde. Als Velgen Expert heb je de kans om jouw liefde voor auto's te delen, zowel in onze showroom als online.

Wat ga je doen?

Passie delen: Je bent het aanspreekpunt voor klanten die hun droomauto willen verwezenlijken. Je deelt jouw kennis, passie en ervaring om hen te helpen de juiste keuzes te maken. Jouw expertise komt te liggen bij de velgen en wielen. Ben je wel een echte autoliefhebber maar heb je nog weinig ervaring in wielen? Geen probleem; je collega leert jou alle ins & outs.

Klant is koning: Naast het helpen van klanten in de showroom, ben je het grootste gedeelte van de dag verantwoordelijk voor onze online klanten. Je beheert onze webshop, beantwoordt vragen via e-mail, telefoon en chat en zorgt ervoor dat online klanten dezelfde hoogwaardige service krijgen als in de showroom.

Communicatie is key: Jij onderhoudt het contact met leveranciers en klanten over prijsstellingen, onderhandelt over prijzen, maakt offertes en zorgt voor een goede orderafwikkeling.

Innovatie omarmen: De wereld van cartuning is constant in beweging, en jij beweegt mee. Je blijft op de hoogte van de nieuwste trends, producten en technologieën in de branche en hebt zowel contact met de klanten (B2B en B2C) als onze leveranciers.

Profiel Velgen Expert - Cartuning (Commercieel Medewerker)

Herken jij je in het volgende:

  • Jij weet alles van velgen en wielen en wilt er graag meer over leren.
  • Je neemt initiatief en bent niet bang om uitdagingen aan te gaan.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in persoon als online. Engels spreken en schrijven is voor jou geen probleem. Duits is een pré.
  • Met cijfers en maten weet jij wel raadt. Een offertes opstellen of maten uitrekenen voor velgen geeft bij jou geen paniek.
  • Je bent 32- 40 uur beschikbaar en werkt ca. 2 x per maand op zaterdag, waardoor je door de weeks een dagje vrij hebt.

Aanbod

Waarom dit jouw nieuwe baan wordt?

  • Omdat je komt te werken binnen een goed georganiseerde organisatie met geautomatiseerde processen.
  • Je start met een contract voor 7 maanden, met uitzicht op een vast contract.
  • Elke maand krijg je een brutosalaris van minimaal € 2.000, - en maximaal € 3.000, - (o.b.v. fulltime).
  • Je geniet van 25 vakantiedagen.
  • Omdat je de secundaire voorwaarden ook belangrijk vindt. Wij bieden jouw o.a. pensioen, bonusregeling, vrijdagmiddagborrel, personeelskorting, reiskostenvergoeding, overuren die uitbetaald worden, extra vakantiedagen en leuke bedrijfsuitjes.

Bedrijfsprofiel

Hoe ziet jouw dag er uit:

08.00 Je start op met een lekker kopje koffie en bespreekt met het team wat er voor vandaag op de planning staat.

09.00 In de chat vraagt iemand of een bepaald type wiel op zijn auto past. Jij zoekt dit voor hem uit en geeft een passend advies.

09.30 Tijd voor een break samen met het gehele kantoorteam.

09.45 Je wordt gebeld door een nieuwe dealer die onze velgen wil gaan verkopen. Jij bespreekt met hem wat de mogelijkheden zijn

10.30 Er rijdt een mooie BMW 3-serie uit 2018 voor. De bestuurder is vaste klant en is opzoek naar nieuwe velgen en een andere uitlaat. Jij laat zien welke modellen wij hebben en adviseert in de maat. Om het hem makkelijker te maken pas je een aantal modellen voor zijn auto.

11.30 je checkt je mail en beantwoord diverse vragen over voorraad en levertijden.

12.30 Lunchtijd. We zitten aan de haven, een mooie plek om na de lunch nog even een luchtje te scheppen.

13.00 In het weekend is er een evenement, jij zorgt er samen met het team voor dat de juiste producten klaar worden gezet.

14.30 Omdat je de andere dagen tot 17.00 hebt gewerkt ga je vandaag lekker om 14.30 uur naar huis.

Wie zijn wij:
Met een groeiend assortiment van nu ruim 60.000 tuning en styling producten, voorzien wij sinds 2003 autoliefhebbers van interieur, exterieur- en motorische onderdelen voor de Europese en Japanse automerken. `Voor elk wat wils!´. Onze performance onderdelen zijn geschikt bevonden voor zowel rally, race, drift- en straat gebruik. Onze klanten zijn consumenten en bedrijven wereldwijd.

Contact

Ben je enthousiast? Solliciteer!

Tune je C.V. en stuur deze samen met je motivatie naar office@fullcartuning.com t.a.v. Marijke Roselaar. Heb je eerst nog vragen? Neem gerust contact op per mail of bel of whatsapp naar 033 203 8204.

Let's rev up the engine and drive the future of cartuning together!

Locatie

Nijkerk

Opdrachtgever

Fullcartuning B.V.

Meer vacatures van deze organisatie
Velgen Expert - Cartuning (Commercieel Medewerker)
Bedrijf van der Velden B.V.
Fullcartuning B.V.
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close