Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Truck Verkoper

Vacature Truck Verkoper

Heb jij een passie voor trucks en ben jij van nature een handelaar? Check dan deze vacature van Truck Verkoper!

Wij van MANA Bedrijfswagens, zijn één van de grootste MAN dealers van Nederland en zijn daarnaast Volkswagen Bedrijfswagens Servicepartner. Wij leveren trucks en bestelwagens geheel op maat en naar wens van de klant. In onze vijf vestigingen werken we samen met een team van enthousiaste MANA-collega’s met de mooiste technieken en merken in een branche die net als ons altijd in beweging is. Ons werk is waar we trots op zijn.

Ter uitbreiding van ons team, zoeken wij voor de regio Roosendaal een Truck Verkoper!

Profiel Truck Verkoper

Jouw taken als Truck Verkoper

Als Truck Verkoper ga je op pad! Je bent een gedreven sales man en benadert relaties en nieuwe klanten op proactieve wijze. Eenmaal bij de klant bespreken jullie samen het vraagstuk. Je zit niet tegenover de klant, maar naast de ondernemer en denkt “wagenpark-breed” mee. Doordat jij tijdens het gesprek de juiste vragen weet te stellen en communicatief sterk bent, weet jij je MANnetje te staan. Je bent oplossingsgericht en adviseert dé transportoplossing. Voertuig uit voorraad of nieuw te bestellen, passende financiering en de mogelijkheden op het gebied van reparatie en onderhoud. Je bent voor de klant een prettige sparringpartner!

Na afloop van het gesprek ga jij op gestructureerde wijze aan de slag met je huiswerk en zoek je naar de informatie die jij nodig hebt om de klant in een vakkundig antwoord te voorzien. Je bent gedreven, zelfstandig maar zoekt ook je collega’s op om te sparren. Zorgvuldig stel jij offertes op en met de grootste zorg hou jij je verkoopdossiers op orde. Omdat jij tijdens het gehele verkooptraject intensief contact houdt met de klant én gemaakte afspraken na komt, krijg jij het vertrouwen en weet jij binnen no-time een stevige relatie op te bouwen. En die voldoening, die je krijgt als je die deal sluit na een intensief verkooptraject, zet jij om in energie voor de volgende!

Cruciaal voor de perfecte match: je hebt een grote passie voor trucks en handelen, je haalt voldoening uit de afronding van complexe verkooptrajecten én je voelt je thuis in een hecht en hardwerkend team! Bij voorkeur heb je een afgeronde, commerciële HBO opleiding (zoals IVA of Commerciële Economie) waarbij buitendienst ervaring een pré is.

Aanbod

Werken bij MANA?

Werken bij MANA Bedrijfswagens is werken bij een hele fijne club met gedreven mensen! We zijn een jonge organisatie en blijven volop in ontwikkeling. We werken hard in een gezellige en open sfeer waar de communicatielijnen kort zijn en we houden van een goed feestje op zijn tijd. We zijn collegiaal, nuchter, professioneel en hechten heel veel waarde aan tevreden klanten én medewerkers en waarderen jou om wat je doet. Samen houden we het gas er op!

Contact

Klaar om samen met het ambitieuze MANA-team onze positie in de markt te verstevigen? Bij eventuele vragen, bel Aïsja Gils op 06-82655241 en kom meer te weten. Of solliciteer direct!

Locatie

Roosendaal

Opdrachtgever

MANA Bedrijfswagens

Truck Verkoper
Bedrijf van der Velden B.V.
MANA Bedrijfswagens
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close