Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Chauffeur

Vacature Chauffeur

Ben jij in het bezit van een rijbewijs B, zit je graag op de weg en sta je graag met klanten in contact? Voor onze Seat Skoda vestiging in Tilburg zijn wij opzoek naar een enthousiaste chauffeur. Interesse? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?
Als chauffeur ga je aan de slag voor onze Seat Skoda vestiging in Tilburg. In deze baan als Chauffeur wordt je ingezet om alle materialen die nodig zijn om auto’s te kunnen repareren op tijd aan te leveren bij verschillende vestigingen in de regio. Daarnaast help je mee op de vestiging met allerlei hand- en spandiensten, hierbij kun je denken aan; binnen komende onderdelen uitpakken en voorraden op peil brengen. Ook kan het voorkomen dat er een klant, demonstratie of verkoop voertuig ergens naartoe gebracht of opgehaald moet worden.

Profiel Chauffeur

Wie ben jij?
Ben jij een chauffeur die fulltime beschikbaar is? Dan is deze job wellicht iets voor jou!

Wat bieden wij jou?
In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Groep uitgegroeid tot het grootste autobedrijf van Nederland. Naast een passend salaris kun je rekenen op een gezellig team waarbij hard werken en plezier maken hand in hand gaat.


Lijkt het je leuk om als chauffeur aan de slag te gaan bij Van Mossel in Seat Skoda ? Solliciteren kan eenvoudig en snel via de website. Voor vragen kan je ook altijd bellen naar Maud Schapendonk via 06-33017265

Locatie

Tilburg

Opdrachtgever

Van Mossel Automotive Groep

Chauffeur
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Mossel Automotive Groep
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close