Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Vestigingsmanager Arnhem Toyota Lexus

Vacature Vestigingsmanager Arnhem Toyota Lexus

Voor onze Louwman-vestiging in Arnhem zoekt de Louwman Dealer Group een ondernemende vestigingsmanager met  leidinggevende skills. De vestiging in Arnhem voert twee merken, te weten Toyota en Lexus. Lees snel verder als jij de uitdaging in deze prachtige vestiging met twee merken aandurft!

Wat verwachten wij van de vestigingsmanager?

Naast dat jij vanzelfsprekend de vestiging vertegenwoordigt voor Toyota en Lexus, ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdelingen sales en aftersales. In nauwe samenwerking met de servicecoördinator en de salesmanager weet jij mooie resultaten te behalen op het gebied van omzet, volume en klantentevredenheid. De vestiging Arnhem is een belangrijke speler in de regio met volop kansen! Weet jij deze samen met jouw team, dat op dit bestaat uit 39 gemotiveerde collega’s, te benutten?

Wie ben jij?
Uiteraard ben je een professional op het gebied van coachend aansturen en je krijgt hier ook energie van. Je weet het beste uit jouw collega’s te halen en ze op een inspirerende wijze mee te nemen ten gunste van het realiseren van de doelen. Je bent een kei in het bewaren van overzicht en ziet wat er nodig is om de vestiging te laten excelleren. Verder beschik je over:

  • een HBO achtergrond in de richting van bedrijfsmanagement;
  • aantoonbare, succesvolle ervaring in een leidinggevende functie binnen de automotive;
  • gevoel voor cijfers en hoe deze te vertalen naar de vestigingsdoelen.
  • ben je woonachtig in de regio. 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende job bij één van de grootste en meest vooruitstrevende spelers in de autobranche. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar iedere dag met enthousiasme aan de wereldmerken Toyota en Lexus wordt gewerkt. De Louwman Dealer Group kenmerkt zich door een open cultuur en een informele, prettige werksfeer. Als echt familiebedrijf hebben we oog voor jou als collega en jouw verdere ontwikkeling. 

Uiteraard bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. 

  • prima salaris
  • bonusregeling
  • zaakwagen
  • solide pensioenregeling 
  • diverse aantrekkelijke personeelsregelingen

Ons bedrijf

Louwman Group is een 100% familiebedrijf en is één van de grootste spelers in de automotive. 

Vorig jaar bestonden we 100 jaar en dat hebben we grootste gevierd met de familie. Tevens heeft Louwman het predicaat ‘koninklijk’ gekregen, waar we heel trots op zijn. 
Louwman heeft een missie en dat is de passie om mensen te bewegen. 

We richten ons dan ook niet alleen op auto’s, maar ook op de mobiliteit voor minder valide mensen; Louwman is ook aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen de Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen. 

 

Enthousiast geworden?

Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Peter Smits, commercieel clusterdirecteur: 06 20364063

Locatie

Arnhem

Opdrachtgever

Louwman Group

Vestigingsmanager Arnhem Toyota Lexus
Bedrijf van der Velden B.V.
Louwman Group
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close