Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Technisch Accountmanager

Vacature Technisch Accountmanager

Ben jij technisch onderlegd en wil je graag bijdragen aan de mobiliteit van mensen die speciale aanpassingen aan hun auto nodig hebben? Bij Auto op Maat zoeken we een Technisch Adviseur die advies geeft en klanten helpt met oplossingen op maat. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Als Technisch Adviseur ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten, dealers en instanties over technische aanpassingen aan voertuigen. Je begeleidt hen vanaf het eerste advies tot aan de levering van het voertuig, waarbij je ook gebruiksinstructies geeft. Daarnaast stel je offertes op voor maatwerkoplossingen en zorg je ervoor dat deze correct en volledig zijn. Tijdens het proces voer je tussentijdse controles uit om te controleren of de aanpassingen voldoen aan de wensen van de klant. Je signaleert eventuele bijzonderheden en zorgt dat deze goed worden gerapporteerd. Verder werk je actief aan het uitbreiden van ons netwerk door deel te nemen aan beurzen en evenementen in de branche.

Door jouw inzet is het mogelijkheid om mobiliteit te geven aan onze klanten!

Wie ben jij?
Je bent technisch sterk, klantgericht en kunt goed uitleg geven. Je hebt daarnaast:

  • Minimaal een afgeronde MBO 4 diploma. 
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Interesse in de techniek en een bovengemiddelde nieuwsgierigheid.
  • Eigenschappen zoals stressbestendigheid, nauwkeurigheid en overtuigingskracht.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris passend bij jouw ervaring.
  • Een uitdagende functie in een groeiend bedrijf.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.
  • Een gezellige en betrokken werkomgeving.

Wil jij als Technisch Adviseur meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Wie zijn wij?
Auto op Maat is onderdeel van de Louwman Group, met meer dan 3.800 collega's werken wij samen om klanten de beste oplossingen te bieden. Bij ons kies je voor een stabiele baan met volop doorgroeimogelijkheden. Bij Louwman Group is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Tim Verwerda via 0627558061.

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https://www.louwmangroup.nl/werken-bij/ voor de actuele vacatures.

Locatie

Spijkenisse

Opdrachtgever

Louwman Group

Technisch Accountmanager
Bedrijf van der Velden B.V.
Louwman Group
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close