Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Verzekeringsadviseur

Vacature Verzekeringsadviseur


Wat ga je doen?

Vanuit Waalwijk verzorgt Van Mossel Financiële Diensten voor de Van Mossel Automotive Group alles met betrekking tot consumentenfinancieringen, financial lease en autoverzekeringen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een verzekeringsadviseur. In deze rol pak jij alles op rondom de autoverzekeringen en ben jij de schakel tussen de klanten, collega’s en de verzekeringsmaatschappijen. Hoe dit gaat? Wanneer een collega-verkoper een auto verkoopt en de klant graag gebruik wil maken van een verzekering, ben jij de schakel tussen de verkoper en de klant! Jij helpt de klant of verkoper bij het afsluiten van de verzekering, beantwoordt eventuele vragen en sluit desgewenst de polis af. Deze vragen kan je binnen krijgen via de telefoon, maar ook via de mail of andere online kanalen. Daarnaast ben je ook druk bezig met het proactief bellen van zakelijke en particuliere klanten voor het bespreken van verzekeringsoffertes en help je je collega’s van de buitendienst met diverse werkzaamheden. Kortom een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke! Je werkzaamheden bestaan verder onder andere uit:

  • Het informeren en adviseren van klanten en collega’s over autoverzekeringen;
  • Het opstellen van offertes en calculaties voor autoverzekeringen;
  • Actief beheer van je klantenportefeuilles.

Profiel Verzekeringsadviseur

Wie ben jij?

Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt binnen de autoverzekeringen en hier alles van weet, maar wanneer dat niet zo is en je wil hier wel alles over leren nodigen wij je zeker uit om te solliciteren. Wij kunnen jou alles leren en zijn bereid jouw WFT opleiding te behalen indien je de certificaten nog niet hebt. Het belangrijkste voor ons is dat jij weet hoe je met klanten om moet gaan, je het leuk vindt om met hen in contact te staan en je secuur te werk gaat. Daarnaast verlies jij niet snel het overzicht en beschik jij over minimaal:

  • 3 jaar ervaring in een klantgerichte functie;
  • MBO 4 werk- en denkniveau opgedaan door werkervaring of opleiding;
  • Fulltime beschikbaarheid;


Wat bieden wij jou?

In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Group uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf in de Benelux. Wij zijn ambitieus, groeien hard en blijven groeien. Hier zijn wij trots op! Ondanks dat wij inmiddels een groot bedrijf zijn, zijn en blijven wij een familiebedrijf. Hierdoor hebben wij korte lijntjes, schakelen wij snel en hangt er op al onze vestigingen een familiaire sfeer. Zo ook op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Waalwijk. Hier is Van Mossel financiële diensten gevestigd. Samen met een team van in totaal 10 collega’s werken wij hier iedere dag hard. Wij vinden het belangrijk om onze collega’s en klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen maar vinden het ook fijn om een goede sfeer op de werkvloer te hebben. Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en (door)groei mogelijkheden bieden we je een aantrekkelijke baan waarbij je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. Samen met je enthousiaste collega’s maak jij iedere dag onze belofte ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’ waar.

  • Een goed salaris passend bij jouw ervaring;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Gratis toegang tot de bedrijfsfitness;
  • Uiteraard krijg je van ons een laptop en telefoon;
  • Personeelskorting op een auto, onderdelen of verzekeringen voor het hele gezin;
  • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen naar keuze;
  • Onbeperkt gebruik maken van de Van Mossel Academy;


Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan eenvoudig online. Voor vragen kan je ook altijd bellen naar Relinde Gronert via 06-23511949.

Locatie

Waalwijk

Opdrachtgever

Van Mossel Automotive Groep

Verzekeringsadviseur
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Mossel Automotive Groep
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close