Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Eerste Autotechnicus

Vacature Eerste Autotechnicus

Wil jij als Autotechnicus een Sleutelrol Vervullen bij Build Your Dreams (BYD)?

Wat ga je doen als Eerste Autotechnicus?
Bij Build Your Dreams (BYD) bieden we je de kans om een echte sleutelrol te vervullen – en dat geldt niet alleen voor de voertuigen! In jouw rol als Eerste Autotechnicus ben jij zowel monteur als service adviseur, wat jouw werk dynamisch en veelzijdig maakt.

Je start je dag met een energieke week- en dagstart met je collega’s. Samen bepalen jullie de planning: welke werkzaamheden komen eraan, wie ontvangt de klanten, en hoe zorgen jullie voor een vlotte voortgang?

Wanneer de eerste auto klaarstaat voor een check-up, ben jij verantwoordelijk voor de balie. Je ontvangt de klant, stelt proactief vragen en zorgt voor een efficiënte planning. Jouw rol omvat veel meer dan alleen technische taken; je bent betrokken bij het gehele proces – van het aanmaken van werkorders tot magazijnbeheer en administratie. Terwijl je collega’s de voertuigen onder handen nemen, zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt.

Halverwege de middag werk je administratieve taken af en sluit je de dag af. Morgen ga je verder met jouw cruciale rol als Eerste Autotechnicus.

Wie ben jij?
Je hebt ervaring binnen de auto-industrie en een passie voor elektrisch rijden. Je bent representatief, proactief, en hebt een afgeronde mbo-opleiding als Eerste Autotechnicus. Je beschikt over een geldig rijbewijs B en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

  • De kans om een sleutelrol te vervullen bij het nieuwe EV-merk BYD op de Nederlandse markt.
  • Een salaris dat wordt afgestemd op jouw kennis en ervaring.
  • Kortingen op alle producten van Louwman Group.
  • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je functie (opleidingen) als voor verdere doorgroei binnen Louwman Group. Als je je NEN9140 nog niet hebt, kun je deze bij ons behalen.

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in een innovatieve omgeving? Solliciteer dan nu en maak deel uit van de revolutie in elektrisch rijden met Build Your Dreams (BYD)!

Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 4.000 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Tymon Pool via 06-29878976.

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https://www.louwmangroup.nl/werken-bij/ voor de actuele vacatures.

Locatie

Roosendaal

Opdrachtgever

Louwman Group

Eerste Autotechnicus
Bedrijf van der Velden B.V.
Louwman Group
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close