Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Eerste Autotechnicus Mercedes-Benz

Vacature Eerste Autotechnicus Mercedes-Benz

Maak samen met je team elke dag tot een succes als Eerste Autotechnicus bij Louwman Mercedes-Benz in Raamsdonksveer!

Ben jij klaar om je technische passie te delen en een verschil te maken? Word Eerste Autotechnicus bij Louwman Group en gebruik jouw kennis en ervaring om onze werkplaats naar een hoger niveau te tillen!

Voor onze vestiging Mercedes-Benz in Raamsdonksveer zoeken wij een Eerste Autotechnicus die niet alleen uitblinkt in technische oplossingen, maar ook in teamwerk en klantgerichtheid. Als Eerste Autotechnicus bij Louwman werk je in een hecht team binnen een veilige werkomgeving, uitgerust met topgereedschap. Jouw vakkundige oplossingen maken een enorme impact op onze klanten, en hun waardering is jouw grootste beloning.

Bij Louwman dagen we onze monteurs uit om creatief en doortastend te werk te gaan. Jouw succesvolle oplossingen worden niet alleen gewaardeerd, maar ook gedeeld met het team, zodat we samen kunnen groeien en verbeteren. Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Lees de verhalen van je toekomstige collega's op Collega’s aan het woord - Louwman Group. Ze delen hun ervaringen over de uitdagingen die ze tegenkomen, hoe ze problemen oplossen, en de trots die ze voelen bij het terug op de weg zetten van elke bedrijfswagen. Kom gerust langs, bekijk de werkplaats en ontmoet je toekomstige collega's. 

Ben jij klaar om je technische skills bij ons in te zetten en samen successen te vieren?

Wie ben jij?
Je hebt een mbo-opleiding als (bedrijfs-)autotechnicus en bent gediplomeerd als 1e of 2e autotechnicus of bedrijfsautotechnicus. Als je momenteel bezig bent met het behalen van je diploma als Eerste Autotechnicus of bereid bent deze opleiding te volgen, dan ben je ook van harte welkom! Bij voorkeur ben je bovendien APK-keurmeester of bereid om deze certificering te behalen. Samenwerking staat bij jou hoog in het vaandel, en je hebt een passie voor het snel en nauwkeurig oplossen van problemen.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris afgestemd op jouw kennis, ervaring en salarisindicatie, met ADV dat je kunt opnemen in tijd of laten uitbetalen.
  • Aantrekkelijke personeelsregelingen, waaronder korting op de aankoop van een nieuwe auto of fiets en de verzekering daarvan.
  • Ontwikkelmogelijkheden door trainingen en opleidingen, zodat je kunt doorgroeien in je carrière.
  • De kans om verschillende merken zoals Toyota, McLaren, Lexus, Peugeot en Maserati te ontdekken tijdens je Louwman-carrière.

Wil jij als Eerste Autotechnicus meewerken aan de toekomst van Louwman Group en samen successen vieren? Solliciteer dan direct en wordt onderdeel van ons dynamische team!


Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 4,000 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Tymon Pool via 06-29878976.

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https://www.louwmangroup.nl/werken-bij/ voor de actuele vacatures.

Locatie

Raamsdonkveer

Opdrachtgever

Louwman Group

Eerste Autotechnicus Mercedes-Benz
Bedrijf van der Velden B.V.
Louwman Group
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close