Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Storemanager

Vacature Storemanager


Wat ga je doen?

In hartje Rotterdam komt de nieuwste pop-upstore van Van Mossel Renault. Hier staan een aantal spik splinter nieuwe elektrische modellen van Renault die iedereen kan komen bekijken. Uiteraard is het ons doel om iedereen die binnenkomt zo goed mogelijk te informeren over de modellen auto’s en via deze weg een afspraak in te plannen in een van onze Van Mossel Renault showrooms. Kortom, hier worden de leads verzamelend. Om dit allemaal in goede banen te leiden, zoeken wij een storemanager. In deze rol ben jij eindverantwoordelijk voor de resultaten van de winkel. Je stuurt het team aan, maar werkt zeker ook mee en gaat graag het gesprek aan met de klanten. Naast de prachtige auto’s die in de winkel staan, is er ook verschillende Merchandise te koop zoals surfplanken, skateboards en t-shirts. Uiteraard weet jij als geen ander hoe je dit bij mensen onder de aandacht brengt en neem je het team hierin mee. Verdere verantwoordelijkheden waarmee je te maken hebt zijn onder andere:

  • Het stellen van commerciële doelen;
  • Zorgdragen voor een kwalitatieve leadopvolging en deze ook borgen;
  • Het coachen, inspireren en motiveren van je collega’s.

Profiel Storemanager

Wie ben jij?

Het is mooi meegenomen wanneer jij een interesse in auto’s hebt en hier al enige kennis van hebt. Maar wanneer dat niet zo is, nodigen wij je ook zeker uit om te solliciteren. Het belangrijkste voor ons is dat jij eerder in een winkel hebt gewerkt, enige leidinggevende ervaring hebt en weet klantvriendelijkheid is. Jij herkent commerciële kansen en vindt het leuk om jouw team hierin mee te nemen en hen te begeleiden. Daarnaast beschik jij over minimaal:

  • Een fulltime beschikbaarheid waarbij 1 weekenddag;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam.


Wat bieden wij jou?

In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Group uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de Benelux. Wij zijn ambitieus, groeiend hard en blijven groeien! Daar is deze vacature het voorbeeld van. In oktober 2024 openen wij een nieuwe pop-up store voor tenminste 2 jaar in hartje Rotterdam voor het merk Renault. Hier willen wij onze klanten zo goed mogelijk helpen en de klantverwachting overtreffen. Dit gaan we doen met een team van in totaal 3 collega’s. Wij bieden jou een verantwoordelijke en leuke baan, in een nieuwe vestiging met nieuwe collega’s. Jij krijgt de mogelijkheid om te ondernemen binnen een groot bedrijf. Doorgroei vinden wij belangrijk en wij investeren dan ook graag in jou! Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een goed salaris;
  • Uiteraard krijg je reiskostenvergoeding;
  • Een laptop en telefoon;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
  • Het volgen van cursussen, trainingen en opleidingen naar keuze;
  • De mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van de Van Mossel Academy;
  • Toegang tot bedrijfsfitness;
  • Je krijgt leuke collega's in een team waar waardering, gezelligheid en ruimte voor initiatief belangrijk is;

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature en herken jij je in het profiel? Solliciteer dan makkelijk via onze website. Voor vragen kan je ook bellen naar Relinde Gronert via 06-23511949.

Locatie

Rotterdam

Opdrachtgever

Van Mossel Automotive Groep

Storemanager
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Mossel Automotive Groep
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close