Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Gastvrouw

Vacature Gastvrouw


Wat ga je doen?

In hartje Rotterdam komt de nieuwste pop-upstore van Van Mossel Renault. Hier staan een aantal spik splinter nieuwe elektrische modellen van Renault die iedereen kan komen bekijken. Uiteraard is het ons doel om iedereen die binnenkomt zo goed mogelijk te informeren over de modellen auto’s en via deze weg een afspraak in te plannen in een van onze Van Mossel Renault showrooms. Om dit allemaal in goede banen te leiden, zoeken wij een gastvrouw of gastheer. In deze rol zorg jij dat de klanten die de pop-up store binnen komen, zich welkom voelen. Jij ontvangt hen met een hapje en een drankje, leidt hen de winkel rond en verzameld bij interesse de gegevens van de klanten. Deze zet je door naar de collega’s van de verschillende Van Mossel Renault vestigingen. Zij bellen vervolgens de klant op om een afspraak te maken en hen verder te informeren. Naast de prachtige auto’s die in de winkel staan, is er ook verschillende Merchandise te koop zoals surfplanken, skateboards en T-shirts. Uiteraard breng jij dit bij de klant onder de aandacht.

Profiel Gastvrouw

Wie ben jij?

Het is mooi meegenomen wanneer jij een interesse in auto’s hebt en hier al enige kennis van hebt. Maar wanneer dat niet zo is, nodigen wij je ook zeker uit om te solliciteren. Het belangrijkste voor ons is dat jij weet klantvriendelijkheid is, jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een commerciële instelling. Je bent niet bang om op mensen af te stappen. Daarnaast beschik jij over:

  • 3 tot 5 dagen beschikbaarheid per week waarbij 1 weekenddag;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam.


Wat bieden wij jou?

In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Group uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de Benelux. Wij zijn ambitieus, groeiend hard en blijven groeien! Daar is deze vacature het voorbeeld van. In oktober 2024 openen wij een nieuwe pop-up store voor tenminste 2 jaar in hartje Rotterdam voor het merk Renault. Hier willen wij onze klanten zo goed mogelijk helpen en de klantverwachting overtreffen. Dit gaan we doen met een team van in totaal 3 collega’s. Wij bieden jou een verantwoordelijke en leuke baan, in een nieuwe vestiging met nieuwe collega’s. Doorgroei vinden wij belangrijk! Wie weet ben jij wel onze nieuwe verkoper? Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een goed salaris;
  • Uiteraard krijg je reiskostenvergoeding;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
  • Het volgen van cursussen, trainingen en opleidingen naar keuze;
  • De mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van de Van Mossel Academy;
  • Toegang tot bedrijfsfitness;
  • Je krijgt leuke collega's in een team waar waardering, gezelligheid en ruimte voor initiatief belangrijk is;


Enthousiast geworden na het lezen van de vacature en herken jij je in het profiel? Solliciteer dan makkelijk via onze website. Voor vragen kan je ook bellen naar Relinde Gronert via 06-23511949.

Locatie

Rotterdam

Opdrachtgever

Van Mossel Automotive Groep

Gastvrouw
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Mossel Automotive Groep
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close