Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Strategisch Inkoper

Vacature Strategisch Inkoper

Jij kunt als inkoopprofessional, vanuit hart en hoofd, duurzame relaties aangaan met externe experts. Heb jij de competenties om bij te dragen aan de thema’s innovatie, co-creatie en verbindende communicatie? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Bij Louwman Group, divisie Care, zoeken we een Strategisch Inkoper die innovatie en MVO centraal stelt in ons streven naar ‘Mobility for Life’. In deze rol bouw je duurzame relaties op met leveranciers en zorg je ervoor dat circulaire en innovatieve oplossingen de norm zijn, met als doel een volledig gesloten hulpmiddelenketen in 2030.

Binnen Louwman Care draait alles om mobiliteit. Met bedrijven als Welzorg, RSR en Mango bieden we niet alleen mobiliteitshulpmiddelen, maar ook woningaanpassingen en advies over toegankelijkheid. We bedienen opdrachtgevers zoals gemeenten, zorgverzekeraars en woningcorporaties. Hun inwoners, huurders en klanten staan centraal. Samen met hen kijken we welke mobiliteitsoplossing het beste bij hen past. Daarnaast helpen we mensen wegwijs te worden in het complexe landschap van vergoedingen (Wmo, WLZ, UWV, PGB en Zvw).

In deze functie:

  • Realiseer je doelstellingen en bewaak je de voortgang van projecten;
  • Adviseer je tactisch en strategisch over inkoop -en marktontwikkelingen, en speel je in op nieuwe producten en diensten;
  • Spar je veel met collega’s binnen de divisie Care over de meest efficiënte oplossing;
  • Bouw en onderhoud je relaties met leveranciers, waarbij je continuïteit en kwaliteit van leveringen waarborgt;
  • Coördineer je middelen en expertise om kosten te verlagen door middel van sourcing projecten.

Wil jij met ons bijdragen aan een toekomst waarin mobiliteit voor iedereen toegankelijk is? Word dan onderdeel van Louwman Group en zet samen met ons de volgende stap in duurzame mobiliteit.

Wie ben jij?
Je bent een persoon die kansen ziet en geniet van proactief samenwerken met diverse disciplines. Je wilt graag groeien en ontwikkelen, doorleren en ontdekken. Kortom; je bent een denker en een doener en je hebt het vermogen om te verbinden. 

Daarnaast: 

  • begrijp je de dynamiek van een inkoopafdeling  in een commerciële omgeving, waarbij de nadruk ligt op verbinding en effectieve prestatiedialogen; 
  • heb je een HBO/WO technische opleiding aangevuld met een relevante inkoopopleiding, of de bereidheid deze te halen; 
  • heb je gevoel bij een complexe omgeving met veel stakeholders. 

In deze rol zal je veel interactie hebben met verschillende stakeholders en natuurlijk willen wij dat dit op de meest vertrouwelijke manier verloopt. Om een veilige omgeving te garanderen voor jou, je collega’s en alle stakeholders vragen wij, voor deze functie, om een zgn. Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) wanneer je bij ons gaat starten.

Wat bieden wij jou?

  • Flexibel werken; regie over je eigen agenda, je hebt de keuze tussen het werken vanuit een Louwman locatie, thuis of ergens anders 
  • Een passend salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring en een werkweek van 38 uur. De mogelijkheid om ADV op te bouwen en de keuze te maken voor tijd of geld; 
  • Een mobiel, laptop en leaseauto; 
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien, bijvoorbeeld door middel van een uitgebreide Digitale Leeromgeving en diverse managementprogramma’s; 

Wil jij als Strategisch Inkoper meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Wie zijn wij?
Wij zijn Louwman Group, een 100% familiebedrijf waar mobiliteit voor het leven centraal staat. Vanuit onze passie om mensen te bewegen, bieden we met ca. 4.000 collega's elke dag passende mobiliteit. Of dit nu in onze automotive, fiets of zorghulpmiddelen branche is, wij zoeken samen met onze klanten naar de best passende mobiliteitsoplossing. Met een breed mobiliteitsaanbod op tal van locaties door heel Nederland, bieden we jou als Louwman Group een toekomst vol ontwikkelkansen in een stabiele organisatie. Kies jij voor impact in mobiliteit? Dan kies je voor Louwman!

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Dennis Delhez via 06-23726233. Klik hier voor het LinkedIn profiel van Dennis.

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https://www.louwmangroup.nl/werken-bij/

Locatie

Utrecht

Opdrachtgever

Louwman Group

Strategisch Inkoper
Bedrijf van der Velden B.V.
Louwman Group
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close