Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

E-commerce marketeer

Vacature E-commerce marketeer

Als specialist op het gebied van e-commerce weet jij als geen ander waar een webshop aan moet voldoen voor een optimale conversie. Maar dat niet alleen, online zichtbaarheid op relevante kanalen is bekend terrein voor jou. Word je ook nog eens enthousiast van unieke BMW’s en after market-producten? In dat geval hebben wij een interessante vacature voor je. Hommage is op zoek naar een e-commerce marketeer die onze online aanwezigheid naar een volgend niveau tilt.

Als e-commerce marketeer ben je verantwoordelijk voor het optimaal beheren en presenteren van onze producten, collecties en content op al onze digitale platformen. Jij bent degene die ervoor zorgt dat alle productinformatie op hommage.nl up-to-date is en de juiste boodschap uitdraagt. De website is één jaar oud, maar toe aan een volgende stap. Hier ligt een mooie opdracht voor jou! Verder speel je een belangrijke rol in een snelle en klantgerichte leadopvolging via verschillende digitale kanalen en ben je actief in het uitdenken van onze social content-strategie. Kortom, dankzij jouw inzet worden onze (potentiële) klanten optimaal geïnformeerd én geïnspireerd over alle unieke mogelijkheden voor hun BMW.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

  • het creëren van aantrekkelijke content- en collectiepagina’s voor onze webshop en externe websites;
  • het volgen van de laatste productontwikkelingen bij leveranciers om die te vertalen naar relevante content voor de webshop;
  • het dagelijks beheer van onze social media-kanalen door het posten van relevante content;
  • het snel en professioneel beantwoorden van klantvragen en -wensen via digitale kanalen zoals WhatsApp, DM en e-mail;
  • het verzorgen van maandelijkse nieuwsbrieven met exclusieve productaanbiedingen.

Standplaats voor deze functie is Story Waardenburg.

Profiel E-commerce marketeer

Wij zoeken een gedreven en enthousiaste collega die creatief is in het maken van content en die begrijpt wat er nodig is om een doelgroep te bereiken via social media. Je hebt een proactieve houding en ziet (online) kansen die bijdragen aan de groei van Hommage. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en kost het jou geen moeite om te schakelen tussen verschillende taken.

Verder:

  • heb je relevante ervaring met het beheren van een webshop. Je mag een starter zijn, maar ongeveer twee jaar werkervaring is een pre;
  • ben je goed bekend met productmanagement;
  • heb je aantoonbare affiniteit met auto's en after market-producten.

Aanbod

Bij ons werken betekent werken bij een organisatie die wil winnen, waar je aangemoedigd wordt eigenaarschap te nemen, maar ook om plezier te maken! Van hiërarchie en loze praatjes houden we niet, we gaan op een open en transparante manier met elkaar om.

Voor iets, hoort iets natuurlijk en met onze beloning is niets mis. Wij bieden je het volgende:

  • 40-urig dienstverband (32 uur is bespreekbaar) met een aantrekkelijk salaris. We denken hierin zoveel mogelijk met je mee;
  • 24 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit;
  • jouw vitaliteit vinden we belangrijk. We stellen dan ook graag een vitaliteitsbudget ter beschikking van zo’n € 240 netto per jaar (naar rato);
  • aantrekkelijke autoregeling;
  • maar misschien wel het belangrijkste; we bieden je erg veel plezier. Bij Story Waardenburg sluiten we de week af met een borrel en organiseren we regelmatig een teamuitje. Ook onze moeder Pala Group houdt van gezelligheid. Zo wordt het ene jaar voor de ruim 550 collega’s met partner een super tof feest (in 2022 in de Domus Dela in Eindhoven) georganiseerd en het andere jaar een familiedag (in 2023 met het gezin naar Toverland).

Bedrijfsprofiel

Hommage is een dynamische, jonge e-commerce onderneming binnen BMW- en MINI-dealer Pala Group. Hommage wordt gedragen door verschillende parts & lifestyle leveranciers voor BMW in samenwerking met onze BMW-dealers; Story, De Maassche, Van Laarhoven, Van Hooff, NobraCars en Oostland.

Contact

Enthousiast geworden? Snappen we! Heb jij een scherp oog voor nieuwe online trends en mogelijkheden en herken jij jezelf in het geschetste profiel, dan nodigen we je graag uit je CV en motivatie met ons te delen. Dat kan via de sollicitatiebutton of klik hier. We kijken ernaar uit en wie weet tot snel!

Locatie

Waardenburg

Opdrachtgever

Pala Group B.V.

E-commerce marketeer
Bedrijf van der Velden B.V.
Pala Group B.V.
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close