Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Reorganisatie LKQ België kost 266 banen

LKQ heeft donderdag tijdens een bijzondere ondernemingsraad zijn intentie tot herstructurering aangekondigd. Met de reorganisatie, die naar schatting aan 266 medewerkers hun baan kost, wil LKQ zijn concurrentiepositie op de Belgische markt versterken.

Bij het herzien van de logistieke activiteiten zou er een verschuiving moeten komen van een nationale naar een regionale manier van werken. Behalve het afscheid van ongeveer 266 medewerkers betekent de reorganisatie ook mogelijk de sluiting van de filialen in Maasmechelen en Mornimont, en een eventuele logistieke transformatie van de vestiging in Vilvoorde.

Gesprekken

De komende weken gaat de organisatie gesprekken aan met de sociale partners en worden de werknemersvertegenwoordigers uitgenodigd om deel te nemen aan de informatie en consultatierondes. Bij LKQ Belgium en Van Heck Interpieces zijn ongeveer 800 medewerkers in dienst.

Het bericht Reorganisatie LKQ België kost 266 banen verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close